torstai 24. marraskuuta 2016

SPEK PUHEENJOHTAJA

Väistyvä puheenjohtaja, ylikonstaapeli Hakola, toimii kuten mm Kiinassa eli ajaa voimakkaasti omaa suosikkiaan, kenraali evp Arto Rätyä puheenjohtajaksi. Räty on kertonut, että hän ei osallistuisi varsinaiseen toimintaan vaan antaisi johdon johtaa.  Tämä olisi katastrofaalista jos Hakolan valitsema tj Hasari saisi hoitaa spekkiä oman mielensä  mukaan koska hänellä ei ole tehtävän hoitamiseen kompetenssia kuten on käynyt ilmi.
Voi hyvällä syyllä ihmetellä miksi Räty suostuu olemaan käytettävissä puheenjohtajaksi sillä tuskin perheystävyys Hakoloiden kanssa voi olla syy, vai voiko? Syy voi myös olla käytännöllinen, sillä puheenjohtajalla on matkapiikki auki ja Hakolan voi ottaa mukaan hän kun luvannut neuvoa seuraajaa ja näin hyvät perhetutut pääsevät golfaamaan firman piikkiin.

On jo kauan aikaa ihmetyttänyt miksi ja kuka Spekissä sallii puheenjohtajan todella jonninjoutavien matkojen tekemisen?  Esimerkkinä symposium Tokiossa lokakuussa ja lukuisa joukko muita turhakematkoja mihin on joutunut lentämään ihan business-luokassa.
Toisena ehdokkaana loppusuoralla on Helsingin pelastuslaitoksen virastopäällikkö Wecksten. Hänellä on pitkä työkokemus pelastusalalta ja siksi pelastusalan kannalta selkeästi parempi vaihtoehto. 

Ei voi muuta kun toivoa, että valitsijat osaavat tehdä pelastusalan kannalta oikean valinnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti