torstai 20. joulukuuta 2012

va riskienhallintapäällikkö

todella hienoa havaita kuinka pelastuslautakunnan jäsenet ja virkamiehet noudattavat  salassapitoa kokouksissa käydyistä keskusteluista.  aivan sama tapahtui nimitystoimikunnan kokousten jälkeen kun tieto mitä kokouksessa oli puhuttu, oli muutamissa tunneissa "julkista".  toimikunnan vuotajan selvittäminen oli hyvin helppoa, eikä se yllättänyt. lautakunnan lörppöhuulen saisi myös helposti selville mutta eipä sillä ole väliä. 
alla oleva tuli mailissa lautakunnan jäsenille yms.  minulle ei ole mikään ongelma puhua asiasta julkisesti mutta osoittaa kyllä mielen köyhyyttä tuoda asia julki kun toteamukseni oli tarkoitettu, kuten sanoinkin, auttaa komentajaa ymmärtämään edes perusasioita johtamisesta käsittämällä lähtötilanne ja nyt asian julkituonnilla tulee lisää bensaa leikkeihin.  luottamus ja arvostus pitää ansaita ja ei ainakaan alku vaikuta kovin lupaavalta.
ymmärrän oikein hyvin, että henkilöstö haluaa unohtaa koko valinta-asian ja niin minusta pitäisikin. jokainen äänestäjäkin kannattaa jotakuta vaaleissa ja aina haluttu ehdokas tai puolue ei voita ja sen kanssa pitää elää.  ketä nyt kukakin kannatti pelastuskomentajaksi, sillä ei ole merkitystä sen jälkeen kun valtuusto oli asiasta päättänyt.  ei kannata muistella menneitä vaan katse eteenpäin.  toivon komentajakin ymmärtävän tämän.

Ohessa Pelastuslaitoksen henkilöstöjärjestöjen oikaisu Mikko Värtön esittämään virheelliseen väittämään, jonka hän esitti 18.12.12 Pelastuslautakunnan kokouksessa.
Ystävällisesti henkilöstöjärjestöjen puolesta: Jari Mustikkaniemi, JORY:n henkilöstön edustaja
samainen herra Mustikkaniemi sanoutui 8.10 pelastuskoulun rehtorin mailissa valtuutetuille irti jostain vaan en tiedä mistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti