keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Komentajan valinta

Valintaprosessi on valtaisat mittasuhteet mielipidekirjoitusten ja valtuutetuille rehtori Waittisen lähettämän mailin takia. Asian käsittely jatkui tänään Helsingin uutisten artikkelissa, missä saamani runsaan palautteen mukaan voi helposti ymmärtää asian ytimen.
Nyt kun olen lukenut rehtorin mailin valtuutetuille niin se on käsittämätöntä soopaa. Mailissa on kerrottu tosiasioina valheita kuten esim. Vänskän saama varoitus.  En viitsi edes käydä sitä soopaa läpi kohta kohdalta, niin dorkaa se on.
Hyvin vapaata tulkintaa on käytetty myös yhteydenotostani liki 80 alan vaikuttajaan. Yhtään ihmistä tai järjestöä en ole nimeltä maininnut.  Sain toki useita hyvin suoria vastauksia Vänskän ylivoimaisuudesta niinkin, että sanoivat nimensä voitavan julkaista mutta sitä en halua tehdä.  Jos lautakunnassa jättämästäni eriävästä mielipiteestä vetää johtopäätöksiä jonkun henkilön kannasta, niin täytyy olla yliluonnollisia kykyjä. 


Liki 80 tekemäni yhteydenoton perusteella yhteistyökumppanien, sopimuspalokuntien sekä Keski-Uudenmaan että Helsingin henkilöstöön piirissä Vänskä arvostetaan korkealle.


Vaikka minulla on faktat rehtorin ja eläkeläisylipalomiehen väittämiin niin en niitä julkaise ennen illan valtuuston kokousta sillä tästä prosessista on rehtori Waittinen tehnyt pahempaa loan heittelyä kun usa:n presidentinvaaleista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti