torstai 27. syyskuuta 2012

Komentaja

laitoin lautakunnan pöytäkirjaan eriävän mielipiteen esityksestä Kaupunginhallitukselle uudeksi komentajaksi;PERUSTELU ÄÄNESTYSKÄYTTÄYTYMISELLE

Pekka Vänskällä on toiminut 10 vuotta Keski-Uudenmaan pelastusjohtajana ja hän on ainoa hakija kenellä on kokemusta pelastuslaitoksen kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja taloushallinnon osaamisesta.  Kokemuksen lisäksi hänen näytöt työssä onnistumiselle ovat kiistattomat, sillä Keski-Uudenmaan pelastuslaitos on tänä päivänä alan johtava toimija, mistä alan vaikuttajat ovat varsin yksimielisiä. 

Työhön liittyen Vänskä on ollut aktiivisesti mukana pelastusalan tutkimustoiminnan kehittämisessä sekä saanut suuren määrän alaan liittyviä kirjoituksia julkaistuksi mm. Pelastustieto-lehdessä.

Liki 80 tekemäni yhteydenoton perusteella yhteistyökumppanien, sopimuspalokuntien sekä Keski-Uudenmaan että Helsingin henkilöstöön piirissä Vänskä arvostetaan korkealle.

Sanotaan, että historia toistaa itseään. Nyt voi vain toivoa, että se pätee myös tähän tapaukseen ja käy kuten Keski-Uudellamaalla kävi pelastusjohtajaa valitessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti